fbpx

Wordt deze ‘Fortnite met paarden’ de nieuwe hype?

Fortnite beu gespeeld? Dan kan je misschien je kans wagen met Realm Royale. De game komt uit de stal van Hi-Rez, de studio achter Smite en Paladins. De game bevindt zich momenteel nog in Steam Early Access, al heeft de ontwikkelaar grote plannen met de titel.

Wat maakt Realm Royale dan zo speciaal? In deze Battle Royale vecht je altijd in squads van 4 spelers. Samenwerking is essentieel, want elke klasse heeft zowel sterke als zwakke punten. Zo is de Warrior een frontline-vechter, kan de Mage spreuken afvuren en roept de Engineer schilden op om het team te beschermen. Word je dan toch ingeblikt, dan kan je een trouw paard oproepen om weg te glippen.


Yup, een Battle Royale waarin je mag paardrijden. Je zou denken dat ook vuurwapens uit den boze zijn, maar helaas. Elke personageklasse kan steevast overweg met een assault rifle. In totaal zijn er 5 klassen om uit te kiezen, die je kan combineren met 17 verschillende wapens en 25 vaardigheden. In totaal worden er zo’n 100 spelers in de arena gedropt, dus moet je 24 andere squads uitschakelen om de overwinning te behalen. Klinkt best cool, niet? Downloaden dus, die handel, want nu is-ie nog gratis op Steam.

Een reactie achterlaten