fbpx

Wordt Agents of Mayhem de nieuwe game van Saints Row-ontwikkelaar?

De eerste details van Volition’s volgende game zijn mogelijk bekend geraakt. Twitter-gebruiker Nerd Leaks achterhaalde waarschijnlijk de titel van het nieuwe project van de Saints Row-ontwikkelaar.

Nerd Leaks kwam de titel op het spoor door een trademark aanvraag van Volition voor de naam ‘Agents of Mayhem’ onder de rubriek ‘video game software, computer game instructions and cultural activities’.


De titel ‘Agents of Mayhem’ komt dan ook weer voor op de cv van stuntman en acteur Brandon Molale, die enkele kleine rollen vertolkte in L.A. Noire. Verder valt er ook te lezen op de goede man zijn cv dat hij al eerder motion capture werk heeft gedaan en geeft Volition, Frame Machine en Zach Lowery op als referentie. Laatstgenoemde was in het verleden lead animator bij Volition voor Saints Row: The Third en IV.

De titel duikt ook op in de cv van ene John Velazquez.  Hierin valt te lezen dat Velazquez werkt bij design, animation en VFX studio Frame Machine aan ‘Agents of Mayhem’.

Volition en Deep Silver zelf hebben tot nu toe nog niets officieel bekend gemaakt. Wat denken (of hopen) jullie dat het wordt?

Een reactie achterlaten