fbpx

Win Tomb Raider op Blu-ray

tomb raider film blu-ray

Zin om Alicia Vikander als Lara Croft in actie te zien? Doe dan hier mee om één van de Blu-rays van de Tomb Raider film te winnen. We hebben voor jou driemaal de gewone versie (3D Blu-ray) en twee 4K UHD-exemplaren.

Wat moet je doen om kans te maken?


 1. Registreer je hier op onze website (klik in de rode balk rechtsboven op ’registreren’).
 2. Vertel ons in een comment (hieronder dit bericht – niet op Facebook) welke je favoriete Tomb Raider-game is. En geef meteen ook mee welke versie je wilt (gewone Blu-ray of 4K UHD)

Deze wedstrijd loopt tot en met 1 augustus 2018. De winnaar contacteren we persoonlijk via mail! Good luck!

REACTIES (21)

 1. Christophe Legrand

  Tomb Raider op PS3 was een fantastische relaunch van de franchise en is daarom mijn favoriet. Benieuwd wat het op het witte doek geeft. Bluray graag ?

 2. Van berckelaer

  De eerste tomb raiders blijven de beste. Met een glitch in haar mansion ze zonder kleren zetten. Mag voor mij de 4k zijn maar met de Blu-ray ben ik ook te rede

 3. Lowieke

  Heel mijn leven Tomb Raider gespeeld op pc… Laatste reboot platgespeeld en ook al Rise of… op laagste graphics. Onlangs een Ps4 cadeau gekregen (eerste echte console ooit)… Eerste spelen die ik heb gekocht: Yep, bovenstaande. Moge het hierbij dus duidelijk zijn dat ik een beetje een fan ben van de reboot. Dat filmke zou daarom ook niet misstaan in de TR-collevtid. Als de 4k uhd afgespeeld kan worden op een ps4, dan is die welkom. Anders de gewone.

 4. Benji

  De originele Tomb Raider op de PlayStation.
  “State of the art graphics”, actie, puzzels, tempels, dino’s, mutants, twee pistolen, grote borsten, een kort broekje,…
  Meer had ik als jonge snaak in 1996 niet nodig om helemaal wild te worden.
  Uren game plezier en uren discussies en straffe verhalen op de speelplaats.
  Geweldig jeugdsentiment.
  (Blu-ray)

 5. Underworld was 1 vd beste..eigenlijk zijn ze allemaal goed.
  Liefst de 4k versie ,maar zijn beide goed om te winnen.

 6. angdavkev

  Favoriete game blijft toch wel Underworld.

  Na enkele trektochten in ZO-Azie besloot ik om in 2010 een jaartje in de Filippijnen te gaan verblijven.
  Hier had ik heel wat vrije tijd en besloot ik om een PS3 aan te schaffen. Ik had een hele backlog om door te spitten.
  Ik begon met Uncharted, Infamous (allebei topgames) en dan TR Underworld. Ik werd weggeblazen!
  Werd instant verliefd op Lara en ik had mijn all-time favorite game gevonden. De locaties (klimmen door ruines in Thailand!!!) , de acrobatie, de sexyfactor, de muziek, zelfs het “autosave” belletje waren allemaal subliem.

  Graag de 4K versie aub.

  ps. Blijf volhouden die podcast, ik ben een trouwe luisteraar 😉

 7. Dave Groenewegen

  Tomb raider 2 op PC. Heb de originele grote doos nog hier liggen. prachtige game, vooral ook dat je thuis rond kon lopen was leuk. 4K UHD

 8. kaver

  Rise of the Tomb Raider zonder twijfel. Sterk personage, sterke game, sterk verhaal. Sterk dus ;p . Blu ray zou fijn zijn.

 9. Emilie Verstraelen

  Ik vind de Tomb Raider versie van 2013 echt super. Ik ben nog maar net begonnen met Rise of the Tomb Raider en vind het nu al geweldig. Kortom, ik kan niet kiezen tussen de twee :p. Ik zou graag de Blu-ray versie willen als ik de film zou winnen 😀

 10. Joeri Crauwels

  Tomb Raider 2 op de originele PlayStation. De eerste game was een absolute knaller. Maar deel twee was gewoon een verbetering op alle vlakken. Het was de Assassin’s Creed 2 van de Tomb Raider serie. Het introduceerde voor het eerst voertuigen, een hoop nieuwe wapens die later de standaard zouden worden in latere games, en mensen als primaire vijanden. De sfeer die gezet wordt op de Chinese muur is ronduit imponerend. Daar gooit dit tweede deel Venetië bovenop waar maffiosi je beknallen terwijl klassieke muziek de mood zet. En dan zou ik nog haast de onderwater missies vergeten in het gezonken schip met hongerige haaien, of de Boedistische monnikken die ofwel vriend of vijand zijn in een afgelegen Tibetaans klooster. Doe mij overigens maar de gewone Blue Ray versie graag.

 11. jkampmeijer

  De eerste Tomb Raider op de PC gespeeld. Dat smaakte naar meer. De tweede Tomb Raider vond ik nog beter. Uuuren in gestopt.
  Daarna nog meerdere Tomb raider spellen gespeeld. Rise of the Tomb Raider helemaal uitgespeeld. Maar de beste herinneringen blijven toch aan Tomb Raider 2 hangen.

  Voorkeur voor Blu-ray.

 12. dwuyten

  Uit pure nostalgie … de allereerste versie uit 1996. De eerste kennismaking met Lara Croft.
  En eigenlijk ben ik nu razend benieuwd naar wat ze op deze film van gemaakt hebben … liefst de blu-ray versie.
  Fingers crossed.

 13. grievous444

  Zal de reboot zijn Tomb Raider 2013 voor mij. Wie had gedacht dat die reboot zo goed ging zijn. En de film leunt zich ook meer tot de nieuwere games, wat altijd mooi is meegenomen. Gewone Blu-ray

 14. Clau-dya

  Tomb Raider 2 heb ik echt heel veel gespeeld en vond ik erg mooi gemaakt
  Voorkeur: 4K UHD

 15. Wedstrijd90

  Rise of the Tomb Raider op de playstation:
  Verhaallijn zit zeer goed in elkaar en er zitten zeer veel side missions in
  Heb geen voorkeur

 16. Zeker niet mijn eerste Tombraider game, maar the last revelation op de Dreamcast is mijn favoriet.Omdat voor die tijd de Dreamcast als enige hele goede graphics had.Echt een stap vooruit voorde franchise! De blu ray zou super zijn!!

 17. anneliesedewaal

  Tomb Raider-game 2 op de playstation vond ik een erg mooie game.
  Doe graag mee voor de gewone Blu-Ray, zou super zijn om te winnen 🙂

  Groetjes Anneliese

 18. Kokkie1

  De eerste Tomb Raider, als meisje die van games houd was dat 1 van de eerste games met een stoere chick erin en dus veel gespeeld!

  Blu-ray

 19. Melanie Deliën

  De Tomb Raider van 2013 is toch wel mijn favoriet door de spannende verhaallijn. Ik zou graag de Blu-Ray willen als ik win.

 20. Wim Van Goethem

  Tomb Raider II, very nostalgic. 3D Bluray please

 21. Marina Vink

  ik weet niet precies welke versie het was, maar ik weet nog dat ik het speelde op de pc.
  kwam nooit verder als een bepaald level..
  Als de dood voor een beer in een hol, ik wist dat hij er zat
  en elke keer werd ik weer opgevreten ( van angst )
  als je er nu over na denkt, toch wel hilarisch

Een reactie achterlaten