fbpx

Win Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

Top-RPG. Van Belgische bodem. Haalt een gemiddelde reviewscore van 93% op Metacritic. Met andere woorden: Divinity: Original Sin 2 is een absolute topper die nu eindelijk verkrijgbaar is voor de PS4 en Xbox One. Wij hebben zo maar eventjes 6 exemplaren van die Definitive Edition om weg te geven.

Wat moet je doen om kans te maken?


 1. Registreer je hier op onze website (klik in de rode balk rechtsboven op ’registreren’).
 2. Vertel ons in een comment (hieronder dit bericht – niet op Facebook) welke jouw all time favoriete RPG/actie-RPG is.
 3. Geef ook mee welke jouw side is: PS4 of Xbox?

Deze wedstrijd loopt tot en met 2 oktober 2018. De winnaar contacteren we persoonlijk via mail! Good luck!

REACTIES (51)

 1. Matthias Vanmaele

  mijn lievelings rpgs zijn eenderzijds fallout voor het post apocalytische en hetfuturistische en anderzijds dragon age voor fantasy en eerder middeleeuwen

 2. Matthias Vanmaele

  liefst op ps4. Was ik er vergeten bij te zetten 🙂

 3. plattau jan

  favoriete RPG warcraft zeer tof spel.µ-
  Graag voor PS4 aub deze heb ik nog niet

 4. CrazyLuke

  Diablo 3! Uuuuuren mee versleten 🙂 🙂
  Ik heb voorkeur voor PS4.

 5. Wedstrijd90

  Warcraft
  PS4 aub

 6. Fallout staat nog steeds bovenaan mijn lijstje, uiteraard PS4 🙂

 7. Sand Spitaels

  Warcraft
  PS4

 8. Stef Nagels

  World of warcraft! 😉 PS4

 9. Kokkie1

  The Lost Child!
  Xbox

 10. Tibooke

  Warcraft graag voor de PS4

 11. Nik Braeckman

  Tgoh, een beetje een Toss-up tussen Final Fantasy VIII en Diablo 3, in beiden enorm veel uren gestoken haha, en om de zoveel tijd spelen we ze nog eens!

  Xbox one is mijn platform van keuze 😀

 12. jegetto

  Skyrim, oneindig veel mogelijk. Heb er heel wat uren in zitten. Modders zijn bezig om er coop in te krijgen, iets waar ik met smart op zit te wachten. Daarom lijkt divinity mij ook zo’n tof spel! Ik heb en PS4.

 13. dyconic

  Kingdom Hearts, RPGs worden meestal gedragen door goede characters/story en Disney is gewoon een vrijgeleide naar de beste en meest unieke characters die ooit gecreerd zijn. PS4 all the way!

 14. Christof

  Skyrim en fallout, hoewel de eerste divinity ook zeer goed was. Graag ps4 🙂

 15. Destereir

  Ik blijf trouw zweren aan FFVII, heeft me 200uren gekost om een gouden chocobo te halen en ultima en emerald weapon te verslaan!

  PS4

 16. Teun Palmans

  De eerste Divinity Original Sin! Heb hem kapot gespeeld na dat ik wat uitgekeken was op Diablo. Toen er de enhanced versie van uit kwam, meteen gekocht zonder nadenken. DoS2, wegens tijdgebrek (en geen deftige pc), nog niet kunnen spelen. Maar nu hij op PS4 uitgekomen is, wil ik hem zeker, HEEL zeker spelen!

 17. Jens Van Guyse

  Mijn favoriete RPG waar ik veel tijd aan besteed heb was Kingdoms of Amalur: Reckoning op de playstation 3. Man man wat heb deze game graag en veel gespeeld! Maar nu dat Ubisoft vorig jaar met Assassin’s Creed Origins is gekomen heb ik deze nog harder gespeeld. Ik was al fan van Assassin’s Creed en RPG en die 2 combineren ging zo goed tezamen. Kijk al uit naar de volgende, namelijk Odyssey!!!

  Graag op de ps4!

 18. Dying light staat op mijn nummer 1, nog steeds vanaf het begin kan ik er uren mee genieten! (Ps4)

 19. Anton Beelen

  Mijn favoriete rpg serie is the witcher, vooral dan The Witcher 3 met zijn enorme uitbreidingspakketen.
  Een wondermooie fantasy wereld, open world een overvloed aan Side-Quests en bovenal nog een sterk verhaal.
  Alle ingredienten die Divinity: Original sin 2 ook bevat, een match made in heaven welliswaar!

  Hopelijk kan ik hem binnenkort verwelkomen in mijn ps4 collectie.

 20. Maxime

  Mijn lievelings rpg is ESO en diablo ! Vind dees gewoon geweldig met al het avontuur ik beleef, ooK Fallout hoort hierbij !! Kijk ook uit naar Fallout 76 ! Ik hoop deze RPG ook eens te kunnen spelen 🙂 liefst op PS4, mijn vrindin zal dit ook zalig vinden om eens te kunne spelen 😉

 21. Erwin van Berckelaer

  Fall out blijft de beste dat ik al gespeeld heb. Mijn versie mag voor de ps4 zijn.

 22. KhaosGhoul

  Star Wars: Knights of the old Republic 2.

  PS4 ftw

 23. Mijn favoriete RPG is Fallout 2. Zovaak uitgespeeld en elke keer ontdekte ik wat nieuws. Geweldige sfeer en mogelijkheden. Voor de PS4 graag

 24. Peter Meynckens

  Planescape torment. Side PS4

 25. HSwinnie

  All time favorite moet wel Skyrim zijn, fantastische game, honderden uren gespeeld! Natuurlijk ook PS4

 26. Proxje

  Silkroad is mijn all time favoriete rpg game

 27. Wim Van Goethem

  Zonder twijfel FF7. Daarmee is mijn gaming “career” begonnen in 1997. Voor mij nog altijd het beste verhaalooit in een game. Graag PS4 aub

 28. De 1ste fable…en natuurlijk the witcher..

 29. Xbox liefst

 30. Jasper Fioole

  Diablo 3 heb ik helemaal grijs gespeeld. PS4 graag!

 31. Michael Bouwman

  The lost child.. Maak heel graag kans voor de PS4

 32. Kentetsu

  Mijn favo RPG blijft nog altijd Skies of Arcadia. De pirate ship battles waren geweldig.
  PS4.

 33. Eshura

  Phantasy Star Universe. Ik heb dit spel helemaal kapot gespeeld. Het begon met een demo die je op de Xbox 360 kon spelen. (Die werd ook echt best veel gespeeld.) Daarna ook het volledige spel gehaald.

  Xbox

 34. Benji

  Rogue Galaxy op de PS2.
  De meest aangename verrassing die ik ooit uit een budget bak heb gehaald.

  Liefst PS4 maar Xbox is ook goed. Ik ben met alles blij 🙂

 35. Druvus

  Sword of mana

  Ps4 fanboy hierzo!

 36. Micha

  Skyrim!!?️?

  Ik ben nooit echt een liefhebber geweest van RPG’s, maar ik vond deze écht geweldig! Ik vond het spel meteen al leuk, maar toen ik eenmaal een roos had gevonden om een maatje op te roepen… Ging ik helemaal los in het spel.

  Xbox One

 37. Goofy086

  Shadow of Mordor / Playstation 4 please :D!

 38. Ineke90

  South Park: The Fractured but Whole
  XBOX ONE

 39. Clau-dya

  Fallout blijft favoriet! Xbox One

 40. Maarten Puype

  De mass effect trilogy natuurlijk! Xbox one

 41. Jeroen van Driessche

  Child of light blijft 1 van de beste rpg games door de simpelheid maar ook de prachtigheid van de game 😀 alsook pokemon 😀 als kind meer in Johto gezeten dan in de echte wereld ^^ & nu door pokemon go zit ik nog steeds meer bij pokemons dan mensen xD

 42. Maria55

  Dark Souls III
  Graag Divinity voor de XBOX ONE

 43. Ron77

  Fallout 4
  ” Xbox One “

 44. Jagitc

  Ik verzwijg mijn geboortejaar nog even maar Leisure Suit Larry heeft me vroeger uren spelplezier bezorgd. Sinds enkele jaren het gamen terug een beetje opgenomen en nog volop aan het (her)ontdekken 🙂
  Momenteel op PS4

 45. Robert50

  Bloodborne, ook al is ie van 2015 vond hem best leuk.
  – XBox One –

 46. Sweetvoice

  Voor mij is Skyrim favoriet. Graag voor Xbox one.

 47. IsabelS

  Final Fantasy – de ene episode al wat beter dan de andere, ma

 48. FrankS

  Tomb Raider, uit nostalgie omdat het de eerste game was die ik volledig heb uitgespeeld. – Graag Xbox One

 49. masen86

  DARK SOULS!!

  PS4 graag!

Een reactie achterlaten