fbpx

Win 5 x duotickets voor The Bye Bye Man

Zin in een horrortripje? Wil je jouw zenuwen al eens testen voor je aan Resident Evil VII begint? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op één van de vijf duotickets voor The Bye Bye Man, een horrorfilm waarin drie studenten in hun nieuwe intrekje de vloek van de Bye Bye Man ontdekken.

Wat moet je doen om een duoticket te winnen?


 1. Registreer je hier op onze website (klik rechtsboven op ‘Register’).
 2. Vertel in een comment (hier onder dit bericht – niet op Facebook) tijdens welke film jij het hardst bent geschrokken.

That’s it! Deze wedstrijd loopt tot en met 19 januari. De winnaars contacteren we persoonlijk. Good luck!

 

REACTIES (17)

 1. Maarten Peere

  Mama

 2. Gerty360

  Het is geen film maar de Walking dead is toch in de buurt.

 3. Precious

  Voorlopig nog geen één film. Ik kijk super graag naar Horror maar je moet echt al veel doen om mij te doen verschieten.
  Hopelijk zal bye bye man hier verandering in brengen 😀 ik kijk er al naar uit om te gaan kijken 😀 !

 4. Whitejo

  Ik schrok het hardst toen ik de film paranormal activity zag in de cinema

 5. Nina De Graaf

  De eerste horrorfilm die ik heb gekeken was IT als kind en man o man die film heeft me toen echt de stuipen op het lijf gejaagd!

 6. Jens Verwimp

  Schrik niet zo makkelijk tijdens films maar de film die mij het meest oncomfortabel deed voelen was toch wel The Last Will and Testament of Rosalind Leigh. Een kleinere horror film die niet zo zeer op jump scares rekent maar op atmosfeer.

 7. dwuyten

  Het hardst geschrokken, dat kan ik zo niet zeggen. Maar wel dat ‘A nightmare on Elm Street’ me destijds als jongeling toch wel enige spannende momenten heeft bezorgd.

 8. Quinten Schelfhout

  De remake van de blair witch zat ook bomvol van jump scares 😀

 9. baukehoeree

  Ik kijk zo hard uit naar The Bye Bye Man, ik ben een horrorfilm. Ik ben iemand die schrik heeft tijdens de films maar dat heeft zo een leuke Kik. Ik hoop dankzij jullie te kunnen gaan en 2017 zo goed in te zetten

 10. Tijdens “Lights Out” met mijn horror groepje waar ik altijd mee naar horror movie nights ga.
  Nadat we ons allemaal tegelijk verschrokken hadden voor iets doms konden we niet meer bijkomen van het lachen :’)

 11. Stijn De Backer

  The hole, wanneer je denkt dat het komt gebeurt het niet en dan … 🙂

 12. geefinal

  Bij Paranormal activity, echt huiveringwekkend.

 13. Overlaatst toch eens goed geschrokken bij The Conjuring wanneer die lucifer uitgaat en iemand achter haar in de handen klapt

 14. Loslocos233

  t zijn er zoveel xD … de Texas chain masacre, Nightmare on elm street maar dat is niet echt verschieten, is meer zo meer de “schrik” van het geluid van die messen.

 15. Steve D Oscar

  Ik verschiet niet zo makkelijk, maar in The Grudge en Insidious heb ik toch efkes ‘gejumped’ :p

 16. Shana Ouvrein

  Een horror moet al serieus eng zijn vooraleer ik zeg maar op ’t randje van nachtmerries sta, maar mijn nummer 1 blijft wel ‘The Shining’. Oude film, maar ik zit hierbij toch wel op ’t puntje van mijn stoel van begin tot einde.

 17. Sweetvoice

  I am Legend

Een reactie achterlaten