fbpx

Welke Vault Hunter past het best bij jou?

Borderlands 3 introduceert vier nieuwe Vault Hunters. Niet alleen vier nieuwe gezichten, maar ook vier verschillende speelstijlen en abilities. Welke Vault Hunter past het beste bij jou?

1.Zane

Zane is een Operative. Hij klinkt een beetje als Connor McGreggor en deelt evenveel rake klappen uit. Zane is een huurmoordenaar op rust en de perfecte Vault Hunter voor wie gek is op hoogtechnologische gadgets. Met zijn drone bestookt hij vijanden vanuit de lucht bestookt én dankzij zijn schild kan hij zichzelf even opladen of een tactische tegenzet plannen. Ook cool: zijn holografische kloon zorgt voor afleiding en laat hem toe naar diens locatie te teleporteren. Catch him if you can!


 

2. FL4K

FL4K is de Beastmaster van dienst. Een robot met een piratenpoot die een best innige band heeft met gevaarlijke fauna. FL4K heeft drie trouwe en hapgrage huisdieren die niet alleen vijanden verslinden, maar ook FL4K’s stats kunnen boosten. Eentje ervan is een mech-krab, de andere een pitbull met zonnebril. De derde weet zelf nog niet wat hij precies is. FL4K is de perfecte kandidaat voor wie vuurkracht boven snelheid verkiest. Hij is niet de snelste, wel de vermakelijkste. Zo kan FL4K ook roofvogels op je afsturen, teleporteren en tijdelijk onzichtbaar worden.

3. Moze

Moze is een Gunner. Ze is een ex-soldate van het Vladof-leger die niet vies is van mechaniek, vernieling en metalen huisdieren. Ze is dé Vault Hunter voor gamers die Titanfall het einde vinden. Als special ability roept ze immers haar mech Iron Bear op, waarna ze in diens cockpit klimt en alles in haar omgeving aan gort knalt. Je kan Iron Bear via zijn persoonlijke skill tree helemaal aanpassen naar je eigen speelstijl. Verkies je de granaatwerpers en miniguns of toch gewoon alles platbeuken met je gepantserde vuisten? Ook vet: teamgenoten kunnen ook op Gunner’s beertje klimmen en zo vanop zijn schouder de vijand op de korrel nemen.

4. Amara

Amara is een badass pur sang die zes reuzenarmen uit haar rug kan toveren. Net als haar voorganger Lilith is ze een Siren, een strijdster met paranormale krachten die in het geval van Amara vooral op het betere beukwerk gericht zijn. Met een Phaseslam mept ze keihard op de vloer waardoor iedereen rond haar de lucht in gaat. Waarna ze een Genie From Aladdin-kloon van zichzelf tevoorschijn tovert die vevrolgens alles tegen de vloer mept. Amara moet je hebben als je niet vies bent van close combat, de betere worstelmoves en vuistgevechten.

Een reactie achterlaten