fbpx

Watch Dogs Legion multiplayer gaat live in maart

Watch Dogs Legion

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de online multiplayer van Watch Dogs Legion van start gaat op 9 maart. De modus is volledig gratis net als alle toekomstige updates voor de multiplayer. Wie de season pass heeft aangeschaft, kan vanaf die dag ook twee nieuwe verhaalmissies spelen.

Maar eerst de multiplayer. Die is op dit moment vooral gericht op co-op:


  • Spelers kunnen in Open World Co-op een team van vier vormen om samen het futuristische Londen onveilig te maken, uitdagingen aan te gaan en missies te voltooien.
  • De nieuwe co-op missies zijn op maat gemaakt voor teams van twee tot vier spelers. Via deze opdrachten is het aan jou en je maten om het perfecte team op te stellen en zo de bedreigingen, die Londen in hun greep houden, te neutraliseren.
  • Leader of the Pack een tactische uitdaging voor vier spelers, waarbij efficiënt teamwerk essentieel is om de opdracht tot een goed einde te brengen. Deze modus bestaat uit vijf narratieve endgame missies, waarvoor je alles uit de kast moet halen om te slagen.
  • Tot slot is er de Spiderbot Arena, waarin vier spelers elk een bewapende spiderbot besturen in een epische deathmatch.

Via online activiteiten krijg je trouwens xp, waarmee je verschillende beloningen kan vrijspelen. Waaronder exclusieve consmetics en influence points om nieuwe personages te rekruteren en te upgraden. Ubisoft voegt ook toe dat ook verschillende toekomstige updates, waaronder de Invasion PVP-mode, extra co-opmissies en personages, ook gratis zijn voor alle spelers.

Wie de season pass al aangeschaft heeft, krijgt vanaf 9 maart trouwens ook toegang tot twee nieuwe singleplayer missies.

  • In Guardian Protocol is het aan DedSec om een algoritme op te sporen dat AI toelaat om menselijke beslissingen te negeren. Als ze het algoritme niet vinden, kan het gebruikt worden drones te veranderen in killer robots.
  • In Not in Our Name steelt een geheime organisatie de naam van DedSec. Bovendien gaan de dieven aan de haal met persoonlijke informatie van verschillende burgers, in naam van DedSec. Die info willen ze doorspelen aan de werkgevers van die mensen, zodat hun werkgever altijd een zekere macht kan uitoefenen op die personen. Iets waar DedSec absoluut een stokje voor wil steken.

Tijd om je hacking skills nog eens boven te halen dus.

Een reactie achterlaten