fbpx

‘Watch Dogs 3 speelt zich af in Londen’

Watch Dogs 3

Het ziet ernaar uit dat Londen binnenkort al zijn geheimen zal prijsgeven. Een nieuw lek suggereert namelijk dat Watch Dogs 3 zich afspeelt in de Britse hoofdstad. Hou je dus maar klaar om Londen te hacken.

Het gerucht dook voor het eerst op via een anonieme post op 4Chan. Aanvankelijk leek de post weinig betrouwbaar, tot redacteur Jason Schreier van Kotaku.com het nieuws bevestigde. De journalist bracht al eerder sappige geruchten aan het licht, dus deze kerel kunnen we wel geloven.


Watch Dogs 3 zou zich dus afspelen in een openwereldmap van Londen en volgt daarmee zijn zusterreeks Assassin’s Creed op. In Syndicate mochten we immers ook al de Britse hoofdstad bezoeken. Aan het begin van de game kunnen spelers kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke protagonist. Bovendien ligt de focus, nog sterker dan in vorige games, op hacken. Er zijn bijvoorbeeld wel meleewapens en pistolen, maar een AK-47 zal je dus niet meer tegenkomen.

Watch Dogs 3 zou zelfs al dit najaar verschijnen en vangt op die manier het gebrek aan een Assassin’s Creed op. Geen nood voor wie echter als klassieke sluipmoordenaar wil blijven rondhollen, want ook The Fate of Atlantis voor Assassin’s Creed Odyssey is nog in de maak.

Een reactie achterlaten