fbpx

Vervolg op Mortal Kombat film reeds in de maak

Mortal kombat film 2

De nieuwe live-action film van Mortal Kombat deed het niet slecht in de bioscoop. Warner Bros. heeft immers groen licht gegeven voor een sequel van de brute gevechtsfilm. Of dat een rechtstreeks vervolg wordt, is niet bekend.

De sequel op Mortal Kombat wordt ingeblikt bij New Line Cinema, bekend van The Lord of the Rings. De studio huurde schrijver Jeremy Slater (Fantastic Four en Moon Knight) voor het scenario van de nieuwe Mortal Kombat-film.


De eerste was het regisseursdebuut van Simon McQuoid. De film draaide vanaf april 2021 in de zalen en zorgde toen voor het beste box office weekend sinds de start van de coronapandemie in de VS. De adaptatie bracht tijdens het eerste weekend $22,5 miljoen in het laatje en overtrof alle verwachtingen van Warner Bros. Wereldwijd bracht de film $84 miljoen op.

Opvallend: de film was ook meteen op HBO Max te bekijken waar hij tot op vandaag één van de meest succesvolle titels van de service is. De première van Mortal Kombat op HBO Max trok meer kijkers dan Dune, The Suicide Squad én Matrix Resurrections.

Heb jij ‘m al gezien?

Een reactie achterlaten