fbpx

Voor deze game betaal je maar liefst 170 euro op Steam

Super Fight

We hebben al eerder veel te dure dlc of collector’s editions gezien, maar Super Fight geeft toch een hele nieuwe betekenis aan het woord overpriced. Op Steam betaal je maar liefst 170 euro voor deze beat’em up. Best prijzig voor een ondermaatse game die slechts één level heeft.

Dat deze flauwe Streets of Rage-kloon slechts één level heeft, ontdekte YouTuber penguinz0 die de peperdure game als grap aanschafte. Je kan kiezen tussen twee vechtjassen om de vijanden af te rossen, al verschillen hun moves niet bijster veel van elkaar. Zeiden we trouwens ‘vijanden’? Maak daar maar ‘vijand’ van: Super Fight stuurt een leger van identieke punk-klonen met groene hanenkam op je af. Tien op tien voor originaliteit!


Uitblinker is de interactiviteit met de omgeving, want hier en daar vind je elementen die je kan slopen. Ook liggen er wapens verspreid, zoals een honkbalknuppel, een mes, een pistool en meer. En als je het level hebt uitgespeeld, kan je het simpelweg gewoon opnieuw spelen. Duidelijk een kanshebber voor Game of the Year…

Super Fight is gemaakt door de onbekende ontwikkelaar LGe die even denkt te cashen met deze game. Opvallend dat deze game door het Steam-goedkeuringsproces is geraakt en Steam dit soort dubieuze praktijken toelaat.

Een reactie achterlaten