fbpx

Gerucht: volgende Call of Duty gaat de ruimte in

Wie hoopte dat Call of Duty terug zou keren naar de Tweede Wereldoorlog mag die hoop terug opbergen. Verschillende geruchten doen de ronde dat de volgende Call of Duty zich afspeelt in de ruimte. In een verre toekomst waarin verschillende sci-fi bendes het universum met brute ruimtebattles onveilig maken.

De bal ging aan het rollen toen reddit user shinobi602 enkele details onthulde. Waarop Eurogamer.net die informatie bevestigde. Ook hun bronnen vertellen hetzelfde verhaal: Call of Duty gaat helemaal futuristisch.


De nieuwe Call of Duty is in ontwikkeling bij Infinity Ward, maar is geen directe sequel op Ghosts. De vorige delen zoals Black Ops II, III en Advanced Warfare speelden zich af in de nabije toekomst, maar deze keer treden we dus echte de wereld van de sciencefiction binnen.

De game zou zoals gewoonlijk verschijnen in november voor PS4, Xbox One en pc en komt dan waarschijnlijk tegenover Battlefield 5 te staan.

REACTIES (27)

 1. Nightfire

  Heb natuurlijk nog niets gezien, maar zag WW1 wel zitten. Klein beetje het gevoel van teleurstelling dan toch. Maar goed; surprise me.

 2. headhunter_davey

  Nee he

 3. s7eben

  nice de ruimte
  erg vernieuwend voor een cod game da t ne keer nie doorgaat tijdens een wereldoorlg

 4. Praetje

  Had liever een nieuwe MW gezien..

 5. StraightOuttaBelgium

  Hopelijk gaan ze niet proberen om een starwars,destiny of halo na te maken want dan zou het wel eens dik kunnen tegenvallen. Was zelf tijdje geen fan meer van cod maar heb dan toch BO III gekocht nadat ik een paar cod’s overgeslaan had en moet zeggen dat deze wel goed zit qua gamecontent en nieuwigheden. Nu wachten op de beelden en zien wat ze ervan gaan maken. Ben eerlijk gezegd wel benieuwd.

 6. Jonas Vanhaesebrouck

  ik hoop alleen dat het niet weer zo’n ghost achtige mappen gaan zijn want die waren echt wel slecht

 7. Magomet

  ik kan niet wachten

 8. Magomet

  ik heb gehoord dat di spel heel duur gaat zijn

 9. Magomet

  hhahahahha

 10. Magomet

  0

 11. Magomet

  1

 12. Magomet

  2

 13. Magomet

  3

 14. Magomet

  4

 15. Magomet

  5

 16. Magomet

  6

 17. Magomet

  7

 18. Magomet

  8

 19. Magomet

  9

 20. Magomet

  10

 21. Magomet

  11

 22. Magomet

  12

 23. Als de snelheid in iedere Call of Duty wordt opgevoerd, dan wordt het wel aanpassen om terug een CoD op lager tempo. Maar stiekem hoop ik dat ze dat toch eens gaan durven doen, want het moet niet ieder jaar zo futuristisch zijn. Desondanks blijf ik wel een aanhanger van de CoD-reeks, evenzeer als BF.

 24. Yoshi Mertens

  Misschien is het een nieuwe afslag geen slecht idee om de franchise vernieuwend en aantrekkelijk te houden. Ik ben meer fan van het realistische aspect dat call of duty in haar eerste games hanteerde. Ghosts was voor mij een mooi spel dus een sequel had ik wel graag gezien!

 25. Marvin Houkes

  Ik weet niet hoor, maar volgens mij zit grotendeels van de fans niet op een futuristische game te wachten..

 26. JButter

  Het moet niet gekker worden met deze serie. Call of Duty Mars Madness DLC misschien?

 27. Karel Steutelings

  COD kan voor mij niet bombastisch genoeg zijn. Op termijn volgt er sowieso een revival van de WOII shooter, dus dat hoeft niet noodzakelijk nu al.

Een reactie achterlaten