fbpx

Komt nieuwe Assassin's Creed pas in 2018?

In een interview met Gamespot heeft Yves Guillemot, de CEO van Ubisoft, gesproken over de toekomst van Assassin’s Creed. Voor het eerst in zeven jaar komt er dit najaar geen nieuwe game van de reeks.

Dat we dit jaar geen Assassin’s Creed krijgen, was al enige tijd bekend. Verrassend genoeg kan het zijn dat er ook in 2017 geen nieuw avontuur verschijnt. Concreet zei Yves Guillemot het volgende:


We zien dat er heel wat potentieel is om de reeks naar een hoger niveau te tillen. We geven het team alle tijd om er een fantastische ervaring van te maken. We willen het (business)model aanpassen zodat we meer tijd hebben en een betere ervaring kunnen neerzetten.

Wanneer er gevraagd werd naar een mogelijke releasedatum gaf Guillemot aan dat de reeks pas terugkomt wanneer ze klaar is voor een comeback en dat dit dus niet noodzakelijk in 2017 zal gebeuren.

Ondertussen kunnen fans hun honger naar Assassin’s Creed stillen met de Ezio Collection die in november verschijnt en de film die vanaf januari in de bioscoop te zien is.

Een reactie achterlaten