fbpx

Koop Ghost Recon Wildlands en krijg een schedel

Naast een gloednieuwe trailer onthulde Ubisoft alle verzameledities van zijn nieuwe openwereldgame onthulde de uitgever de verschillende edities waarmee de game gebundeld wordt. Meest opvallende is de Calavera Collector’s Case die je een geschilderde Boliviaanse doodskop mét headset geeft.

Die Calavera Collector’s Case is enkel te koop in Ubisofts Uplay Shop en geeft je alle uitrustingen om als Ghost diep in Bolivia’s woeste landschappen te duiken en zo het Santa Blanca kartel op de knieën te dwingen. Blikvanger is Calavera Collector’s Case de schedel en Ghosts Audio headset replica, die volledig functioneel is voor PS4, Xbox One en PC. Daarnaast krijg je een in-game kaart van Bolivia, de originele soundtrack van de game, een draagzak en drie postkaarten uit Bolivia.


4f4d2825-fa6a-4c0a-92eb-ce20af8b0e98

De Deluxe Edition bevat de standaardgame, samen met het digitale Deluxe Pack. Deze bevat het Huntsman geweer en motorfiets, 3 emblemen, 3 camouflage skins voor je wapen, 3 voorwerpen om je personage aan te passen en een XP booster. De fysieke versie van deze editie bevat ook twee extra items: een in-game kaart van Bolivia en de originele soundtrack van de game.

221ab7b2-864a-4783-b05b-005af74be581

De Gold Edition bevat de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot twee grote uitbreidingen, extra digitale content waaronder uitrustingen, ongeziene wapens, een exlusief voertuig en het digitale Deluxe Pack.

bd88978f-1c37-47df-9991-5fb95f554bd7

Alle spelers die Ghost Recon Wildlands pre-orderen krijgen de bonusmissie The Peruvian Connection. Deze missie bevat een uiterst gevaarlijke opdracht waarin je samen met een team het verbond tussen het Peruviaanse drugskartel en Santa Blanca moet breken.

0babd5ac-e2ac-44f1-b3a2-68334b68b429

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands verschijnt voor PS4, Xbox One en pc. Voorlopig is er nog geen releasedatum voor de game.

REACTIES (2)

  1. StraightOuttaBelgium

    Grave headset nog wel. Precies echt ééntje uit het dagelijkse military leven.

  2. Terrasfear

    die headset ziet er echt gaaf uit

Een reactie achterlaten