fbpx

Verwoestende komeet duikt op in Fortnite

Een komeet ligt op ramkoers met Fortnite. Volgens de community gaat de vliegende vuurbal inslaan op Tilted Towers. Dit onderdeel in het midden van de Battle Royale map oogstte de laatste tijd heel wat kritiek. Hoewel de kans groot is dat Epic Games het spraakmakende punt wil vernietigen, denken dataminers dat het om een nieuw speltype gaat.

Omdat het eind van de ronde zich vaak situeert rond Tilted Towers, sprinten heel wat spelers onmiddellijk naar het middelpunt van de map. Volgens verschillende theorieën gaat de ontwikkelaar de locatie met de allesvernietigende komeet van de kaart wissen. Die theorie wordt nu extra kracht bijgezet door het toevoegen van verschillende telescopen.


In de meest recente update wakkert Epic Games wederom die geruchten aan. Op een dak is de vorm van een UFO te zien samen met borden waarop het woord ‘vandaag’ vervangen is door ‘morgen’. De kans is klein dat er morgen daadwerkelijk iets gebeurt: Season 3 eindigt pas op 30 april en volgens dataminers is de komeet gelinkt aan een spelmodus.

Of het nu een nieuwe modus wordt of de complete destructie van Tilted Towers, er staat alleszins iets op til voor Fortnite.

Een reactie achterlaten