fbpx

Vanaf 29 mei bezorgt horrorspel Agony jou nachtmerries

Agony startte in november 2016 als een zeer ambitieus Kickstarter-project. Door de gedrevenheid van Madmind Studios komt het horrorspel amper twee jaar na aankondiging op de markt. De ontwikkelaar kondigt met trots aan dat de hel op 29 mei losbreekt.

Om de nakende release te vieren lost het team een nieuwe trailer. Agony speelt zich af in de hel waar de meest gruwelijke taferelen zich afspelen. Spelers proberen deze nachtmerrie te overleven terwijl ze het mysterie rond de Rode Godin proberen te ontrafelen. Zij is overigens de architect van een zieletende vagevuur.


Als aanvulling op het soloverhaal is er een uitdagingmodus. Door het voltooien van verschillende overlevingstaken wordt de speler met een aantal punten beloond. Hoe meer zaken je succesvol kan volbrengen, hoe hoger de scores.

Het team van Madmind Studios bestaat uit een klein leger veteranen die eerder werkte aan Enemy Front, The Division, Sniper: Ghost Warrior 2 en The Witcher 3. Een visvijver aan talent wat mede de snelle release van het Kickstarter-project verklaart.

Agony verschijnt op 29 mei voor zowel PS4, Xbox One als pc.

REACTIES (1)

  1. Linda_minoes

    Great! Kijk er al naar uit

Een reactie achterlaten