fbpx

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 in de maak

15 jaar na het origineel is Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 onthuld. Tijdens de aankondiging werd meteen een coole trailer gedropt. De video bevat geen gameplay, maar zet wel uitstekende de toon.

Te midden van een oorlog tussen de vampierenclans die heersen in Seattle, word jij getransformeerd in een wezen van de nacht. Je kan zelf kiezen bij welke clan je je aansluit, al heeft elke keuze gevolgen. Zo kan je kiezen om samen te werken met mensen. Of je gruwelijke krachten los te laten op je prooi. Wel oppassen dat je niet te opvallend je krachten demonstreert, want The Masquerade – de eeuwenoude pact om vampierenkrachten geheim te houden voor mensen – mag niet verbroken worden.


Fans van de reeks zullen blij zijn om te horen dat de lead writer van het origineel, Brian Mitsoda, ook voor deze Bloodlines 2 in de pen kruipt. Mitsoda zorgt ervoor dat de duistere toon, de sfeer en de humor allemaal hetzelfde blijven. Voor een ervaring die volgens de ontwikkelaar stukken cooler wordt dan Bloodlines.

Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2 verschijnt in het voorjaar van 2020 voor PS4, Xbox One en pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten