fbpx

Uncharted: The Lost Legacy wordt gigantisch

Althans naar spin-off-normen. Niet alleen bevat de game het grootste level ooit in de geschiedenis van de Uncharted-reeks, maar de titel wordt ook langer dan 10 uur. Niet verrassend eigenlijk: The Lost Legacy wordt tenslotte ontwikkeld door het talent van Naughty Dog.

Het nieuws werd onthuld tijdens een interview met IBTimes, waarin Arne Mayer, director of communications van de studio, aangaf dat The Lost Legacy gemakkelijk 10 uur zou halen in lengte:


“Jaren geleden werden we eens gevraagd of we een singleplayer-uitbreiding voor Uncharted zouden ontwikkelen. We hebben toen al duidelijk gemaakt dat wij als studio daar niet de discipline voor hebben. Als we het al zouden proberen, zou het ongetwijfeld evolueren naar een full game.

En dat gebeurt nu ook met The Lost Legacy. Toen we het verhaal aan het schrijven waren, werd duidelijk dat deze game gemakkelijk 10 uur lang zou zijn. En korter maken was absoluut geen optie.”

Het resultaat is dus een compleet nieuwe Uncharted. Of toch bij wijze van spreken. Van Nathan Drake is namelijk geen sprake en de game zal allicht niet zo lang zijn als een main Uncharted-titel. Ons kan het geen moer schelen. We kunnen weer afzakken naar het Uncharted-universum en dat is het belangrijkste.

 

Een reactie achterlaten