fbpx

Ubisofts ruimtegame uit Watch Dogs 2 is echt

Het lijkt erop dat de verborgen teaser trailer die je kan vinden in Watch Dogs 2 echt is. Het zou gaan om een vroege sneak peek op Ubisofts nieuwe game genaamd Pioneer. Helaas heeft de ruimtegame ondertussen ontwikkelingsproblemen opgelopen, waardoor het helemaal niet meer zeker is of de game er ooit komt.

Volgens de anonieme bronnen van gaming website Kotaku wordt Pioneer een ruimteverkenningsgame, waarvan de ontwikkeling momenteel in het slop zit:


De game zou normaal volgend jaar aangekondigd worden, al zijn er de laatste maanden veel lead developers in het project vervangen. Momenteel wordt de ontwikkeling volledig omgegooid, dus een onthulling voor volgend jaar is wat optimistisch.”

De developers hadden wij wijze van sneak peek een trailer in de game gestopt, maar waren ze die helemaal vergeten. Een tweede bron wist het volgende te vertellen:

“Op het moment dat het team besloot om de easter egg in de game te stoppen, wist het nog niet dat het zo’n vaart zou lopen. Nu is het dus allemaal een beetje ongemakkelijk.”

Ubisoft zelf heeft nog niet gereageerd op het verhaal en wij gokken erop dat de uitgever niets zal lossen tot het echte gameplay kan tonen. In Watch Dogs 2 mag je op een gegeven moment Ubisoft hacken en de losgepeuterde informatie door te verkopen. De trailer van Pioneer dus. De volledige missie kan je hier bekijken:

Een reactie achterlaten