fbpx

Ubisoft wil Ghost Recon Breakpoint redden met stevige update

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint heeft een lastige start achter de rug. Veel bugs, microtransacties en een lootsysteem waar de community niet van houdt. In een poging om de game te redden laat Ubisoft de geplande RAID content vallen en geeft het de tactische shooter een stevige herwerking.

Op 24 maart verschijnt een update die de spelers meer opties geeft om de Ghost Recon Breakpoint naar zijn hand te zetten. Die update heet Ghost Experience en voegt twee nieuwe gamemodes toe. Wie Ghost Recon Breakpoint opstart zal nu naast Regular Experience ook kunnen kiezen voor een Immersive Experience en Custom Experience.


Wie Regular Experience kiest, krijgt dus de gewone Ghost Recon zoals hij vorig jaar werd uitgebracht. De Immerse Experience daarentegen is de nieuwe versie van de tactische shooter die volgens Ubisoft tegemoet komt aan de verzuchtingen van de community. Hier geen gear levels of tiered loot, maar onder andere een realistischer loot systeem, een beperkt aantal verbandkisten en een minimalistische HUD.

Wie voor Custom Experience kiest, bepaalt zelf welke features er aangezet worden. Je kan bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel schade je personage moet oplopen voor hij gewond raakt en hoe snel hij terug geneest.

De update zal er ook voor zorgen dat je PvE game niet onderbroken wordt, wanneer je verbinding wegvalt. In de developer update vertelt Ubisoft dat het team nog steeds geen manier gevonden heeft om spelers de game volledig offline te laten spelen.

De Ghost Experience update verschijnt op 24 maart op alle platformen.

Een reactie achterlaten