fbpx

Ubisoft wil eigen pretpark openen in Frankrijk

ubisoft pretpark

Uitgever Ubisoft, bekend van Assassin’s Creed en Far Cry, heeft bekendgemaakt dat het een Entertainment Center aan het bouwen is in Frankrijk. Het Entertainment Center opent de deuren in 2025 en is volgens Ubisoft de eerste stap naar een eigen hoogtechnologisch pretpark.

De Franse uitgever maakte het nieuws bekend met een persbericht. Het Ubisoft Entertainment Center wordt opgericht in Zuid-Frankrijk, vlakbij de bestaande Studios Occitanie Méditerranée, op zo’n 40 minuten van Montpellier ligt. Het Entertainment Center krijgt een professionele filmstudio, verschillende entertainment-activiteiten, maar ook winkels en eetgelegenheden.


Het Entertainment Center bij Montpellier wordt het eerste van een resem locaties, waar Ubisoft een entertainment ervaring wil aanbieden met volledig interactieve werelden. Ubisoft werkt voor het project samen met Storyland Studios en zal gebruik maken an de Wander gamification technologie om alles tot leven te wekken.

Meer details zijn nog niet bekend, maar verwacht zeker enkele coole ervaringen geïnspireerd door Assassin’s Creed, Far Cry, Prince of Persia, Splinter Cell, Ray-Man en andere Ubisoft-series.

Een reactie achterlaten