fbpx

Ubisoft teaset grote Ghost Recon onthulling

Ghost Recon

Dit weekend is Ghost Recon Wildlands gratis te spelen. Niet toevalling vlak na de launch van Operation Oracle. Niet alleen voegt deze gratis uitbreiding nieuwe missies en verhaalelementen toe, ook lijkt-ie een volledig nieuwe game te teasen.

Het begon enkele maanden geleden toen spelers een easter egg ontdekten, die verwees naar een trailer voor Skell Technology. Het bedrijf duikte eerder in Watch Dogs 2 en Rainbow Six: Siege, al was er buiten de easter egg niet veel te vinden. Tot Operation Oracle live ging.


De nieuwe update verwijst namelijk naar de Skell Technology website, waarop Ubisoft een onthulling teaset,die plaatsvindt op 9 mei. Opvallend is dat de nieuwe game, of uitbreiding, een 18+-rating meekreeg van PEGI, dat de inhoud blijkbaar al mocht beoordelen.

Nog frappanter is dat je kan navigeren naar het werknemersportaal, waar je gevraagd wordt om een username en paswoord. Wij hebben verschillende opties geprobeerd die met Ubisoft, Ghost Recon en Uplay te maken hebben, maar zonder succes. Wat denken jullie ervan?

Dit weekend kan je trouwens Ghost Recon Wildlands plus Operation Oracle gratis spelen.

Een reactie achterlaten