fbpx

Ubisoft stelt release Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine uit

Far Cry 6 uitgesteld

Slecht nieuws voor wie reikhalzend uitkeek om de revolutie in gang te trappen met Far Cry 6. Uitgever Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de shooter uitgesteld wordt. Ook Rainbow Six Quarantine, de co-op spinoff van Rainbow Six Siege, zal op een latere datum verschijnen. Beide games staan gepland voor release tussen april en september 2021.

In een statement verklaart Ubisoft waarom beide games worden uitgesteld. Reden van het uitstel is de aanhoudende problematiek rond Covid-19. telewerk is de norm voor de ontwikkelaars en daardoor loopt de ontwikkeling van beide games vertraging op. Far Cry 6 stond gepland voor release op 18 februari, terwijl Rainbow Six Quarantine zou verschijnen voor maart 2021.


Beide titels zullen nu verschijnen in de eerste helft van het nieuwe fiscaal jaar. Da’s tussen april 2021 en september 2021. Specifieke releasedata zijn echter niet bekend. Ubisoft is niet de enige uitgever die noodgedwongen games moet uitstellen wegens corona. Ook Cyberpunk 2077 werd last minute uitgesteld omdat thuiswerken de ontwikkeling vertraagt.

Een reactie achterlaten