fbpx

Ubisoft zet zijn VR-games op een rijtje

Dit najaar barst de VR-gekte helemaal los en uitgever Ubisoft heeft alvast een handvol VR-games klaarstaan. De uitgever maakte tijdens Gamescom zijn VR-lineup bekend en plakte op elke game een releasedatum. Reden genoeg om even een kijkje te nemen naar het aanbod.


In Eagle Flight vlieg je als adelaar over en door steden (solo) en kan je deelnemen aan een potje multiplayer waarbij het betere mik-en vliegwerk cruciaal is. De game verschijnt al op 18 oktober voor de Oculus Rift, maar wie een PlayStation VR of HTC Vive heeft, moeten wachten tot 20 december.

In Star Trek: Bridge Crew neem je plaats op de brug van de Enterprise en moet je met je vierkoppige team het schip vrijwaren van aanvallen en verschillende missies uitvoeren. De co-opgame verschijnt gelijktijdig voor alle VR-headsets op 29 november.

Een onbekendere VR-titel is Werewolves Within, een social game waarin je als dorpeling zittend in een kring de weerwolf van de groep moet ontmaskeren. De excentrieke game verschijnt op 6 december gelijktijdig op alle VR-platformen.

Tot slot krijgt ook Trackmania Turbo op 8 november een gratis update op PlayStation 4. De patch voegt ondersteuning voor PlayStation VR toe.

Een reactie achterlaten