fbpx

Ubisoft onthult verzameleditie van For Honor

Aangezien elke Ubisoft-game een of zelfs meerdere verzameledities krijgt, was het vreemd dat we helemaal nog iets gehoord hadden van een übercoole editie voor For Honor. Tot nu dus. De uitgever heeft namelijk ook een Collector’s Edition aangekondigd voor de met bloed en testosteron overgoten hack ’n slasher.

Het meest opvallende in de Collector’s Case van For Honor zijn de drie krijgershelmen, in 1/3-schaal, op de houten stand. Elke vechtersklasse is vertegenwoordigd: de helmen van de viking, ridder en samoerai staan plechtig naast mekaar.


Daarnaast vind je in de verzameldoos ook nog een lithografie terug, de soundtrack van de game en de Gold Edition van For Honor met Season Pass en Digital Deluxe Pack.

Een prijskaartje kregen we nog niet mee, al zal een minimumprijs van 130 euro geen slechte gok zijn. Ubisoft liet trouwens wel weten dat bij alle pre-orders van For Honor ook het Legacy Battle Pack gevoegd wordt. Die DLC bevat drie outfits die de woestheid van elk type krijger belichamen. Geen gepaster Valentijnscadeau denken wij dan.

For Honor CE

Een reactie achterlaten