fbpx

Ubisoft onthult goodies van Assassin's Creed Origins

Ubisoft heeft een nieuwe verzameling Ubicollectibles onthuld, die volledig in het teken staat van Assassin’s Creed Origins. De collectie bestaat uit de eerder aangekondigde figurine van Bayek en de Apple of Eden. En nu komen daar ook nog een figurine van Aya en de eerste Hidden Blade bij. Ideaal dus om op je Assassin-kast te zetten.

Zoals gewoonlijk, zijn de goodies best gedetailleerd. Wie zeker is dat-ie er eentje wil aanschaffen, kan al een pre-order plaatsen via de Ubistore. Vanaf 27 oktober worden de collectibles ook los verkocht.


Bayek wordt afgebeeld samen met zijn adelaar Senu, terwijl hij de horizon afspeurt op zoek naar zijn volgende doelwit. De assassin is uitgerust met pijl en boog, schild en hidden blade.

Aya’s pose is iets dynamischer, want de dame wordt afbgebeeld met twee zwaarden in de handen, klaar om aan te vallen. De figurine kan trouwens gecombineerd worden met die van Bayek om een cool diorama te vormen van beide vechtersbazen.

De Apple of Eden is de officiële replica van het exemplaar uit Assassin’s Creed Origins en heeft coole licht-effecten door ingebouwde led-verlichting.

Tot slot is er nog de Hidden Blade, dat gedragen kan worden of als cool collector’s item uitgestald kan worden. Wees er snel bij als je er eentje wil, want er zijn maar 9.999 exemplaren van gemaakt.

AC collectibles

Een reactie achterlaten