fbpx

Ubisoft onthult battle royale game Hyper Scape

Ubisoft heeft officieel zijn nieuwe shooter Hyper Scape aangekondigd. De uitgever teasede de game afgelopen week al, maar heeft nu bekendgemaakt dat de intense battle royale shooter naar PS4, Xbox One en pc komt. Net zoals concurrenten Fortnite en Call of Duty: Warzone, wordt Hyper Scape free-to-play. De game zou deze zomer releasen.

Wie het spel al wil checken, hoeft niet te wachten. Op dit moment is er een technische test aan de gang op pc. Toegang tot die demo vereist wel wat werk. Zo moet je naar Twitch-streamers kijken die de game al aan het spelen zijn en uiteraard je Twitch Drops inschakelen. Op die manier kan je met wat geluk ook een code ontvangen voor die technische test op pc.


De enige mode die je op dit moment kan spelen, is Crown Rush voor squads van 3 spelers. Later wordt ook Dark Haze nog toegevoegd for solospelers. De demo bevat een gratis 10-tier Battle Pass, waarvan je progressie en items overgezet worden naar de uiteindelijke full release.

Check hierboven alvast de onthullingstrailer en hieronder de gameplay. Vooral de gameplaytrailer legt het concept uitstekend uit.

Een reactie achterlaten