fbpx

Ubisoft lanceert unieke verzamelitems van de Assassin's Creed-film

Om de release van de filmadaptatie van Assassin’s Creed te vieren, heeft Ubisoft een gloednieuwe collectie van verzamelitems aangekondigd. Vanaf vandaag zijn de officiële figurines van Aguilar en Maria, een replica van de Apple of Eden, de kist met daarin het artefact en het verborgen mes van Aguilar te koop.

Voor de figurines van Aguilar en Maria maakte Ubisoft gebruik van 3D scans om de gezichten van de acteurs zo nauwkeurig mogelijk na te maken in de beeldjes. Net zoals bij eerdere figuren van Assasin’s Creed vormen ze samen een stel dat gecombineerd kan worden.


De Apple of Eden krijgt een levensgrote replica van het exemplaar dat regelmatig getoond wordt in de film. Het artefact kan licht geven met behulp van twee AAA-batterijen. De echte verzamelaars moeten zonder twijfel de unieke kist met daarin de Apple of Eden kopen. Van deze uitgave maakt Ubisoft maar 2700 exemplaren die genummerd zijn.

Cosplayers die Aguilar willen uitbeelden moeten zonder twijfel het verborgen mes van Aguilar in huis halen. Dit verzamelstuk is voorzien van een mechanisme waarmee het mes intrekbaar is.

Is één van deze items het ideale kerstgeschenk? Dan kan je het vandaag nog bestellen in de Ubisoft Store.

unspecified

Een reactie achterlaten