fbpx

Ubisoft kondigt The Division film aan

Het verhaal deed al een tijdje de ronde, maar Ubisoft heeft nu ook officieel The Division voor het witte doek aangekondigd. De uitgever smijt er meteen een indrukwekkende cast tegenaan, want zowel Jake Gyllenhaal (Donnie Darko) en Jessica Chastain (Interstellar) hebben een rol in de prent.

Het duo zal trouwen helpen bij de productie van de film, want de bedrijven van beide acteurs werken mee aan de live-action film. Toch staat het project nog in kinderschoentjes, want Ubisoft laat weten dat het nog een scenario voor de prent moet bedenken:


“De straten van New York zijn in The Division geteisterd door een pandemie, die verlies, moed, verraad en liefde teweegbracht. We zullen dus een beetje moeten aftasten wat we in The Division naar voren kunnen brengen.”

De film volgt sowieso in de voetsporen van Assassin’s Creed, die eind die jaar in de zalen komt. Daarnaast heeft Ubisoft ook al plannen voor een film-adaptatie van Watch Dogs, Ghost Recon, Rabbids en Splinter Cell. Die laatste wordt vermoedelijk gemaakt door Tom Hardy.

Een reactie achterlaten