fbpx

Ubisoft kondigt extreme sports game Riders Republic aan

Tijdens Ubisoft Forward heeft de uitgever Riders Republic aangekondigd. Op ’t eerste gezicht lijkt die game een verderzetting van Steep, maar dan als MMO. En dat ziet er enorm cool uit.

Yup, met tal van spelers van een berg scheuren, het is een behoorlijk grappig gezicht. Tel daarbij dat sommige spelers downhill mountainbiken, anderen dan weer snowboarden en nog andere door de lucht vlammen met een jetpack. Het staat garant voor hilarische luchtbotsingen en tal van epische momenten waarbij je iedereen tegelijkertijd over het downhill parcours ziet knallen.


Eerlijk gezegd doet het ons een beetje denken aan mix van Steep en Motorstorm, maar dan zonder gemotoriseerde voertuigen. Maar het is vooral dat multiplayer-aspect dat het concept perfect doet werken. Hoeveel spelers kunnen deelnemen aan een wedstrijd is nog niet duidelijk, maar wij hopen alvast op minstens 60 personen.

Check de onthullingstrailer hierboven en de eerste gameplay hieronder. Compleet geschift, maar wel op geweldige manier, toch?

Een reactie achterlaten