fbpx

Ubisoft teaset nieuwe Splinter Cell

Splinter-Cell-2015

Volgens velen was Ubisofts persconferentie op E3 de beste. Met games zoals Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5 en Beyond Good & Evil 2 kan dat moeilijk anders. Er werd echter geen woord gerept over Splinter Cell. De laatste game van de stealthreeks verscheen ondertussen vier jaar geleden. Toch is er hoop op een comeback van Sam Fisher.

Yves Guillemot, de CEO van Ubisoft, hield tijdens E3 een AMA op Reddit. Iemand stelde hem toen de vraag of er een Splinter Cell-game in de maak is. Guillemot antwoordde toen: “We praten vaak over Splinter Cell. Het is een van mijn favoriete reeksen. Op dit moment kunnen we nog niets specifiek delen, maar onze teams werken aan verschillende projecten. We houden jullie op de hoogte.”


Toen UbiBlog Yves Guillemot interviewde over de hoogtepunten van E3 kwam Splinter Cell opnieuw ter sprake. Blijkbaar kreeg hij al intern verschillende schetsen en voorstellen toegestuurd voor een nieuwe game in de reeks. “Ik denk dat jullie iets te zien zullen krijgen, maar jullie moeten nog even wachten.” Een duidelijkere hint naar een nieuwe Splinter Cell bestaat niet. Ook al is de productie nog maar net gestart.

Een reactie achterlaten