fbpx

Ubisoft brengt 3 onaangekondigde topgames uit voor 1 april 2020

Tijdens de onthulling van een financieel rapport heeft Ubisoft bekendgemaakt dat-ie nog drie onaangekondigde games in ontwikkeling heeft. Sterker nog, alle titels zullen nog dit fiscale jaar verschijnen. Dat wil zeggen dat we voor maart 2020 nog drie nieuwe topgames van de uitgever mogen verwachten.

Om welke titel het precies gaat? Daar hebben we nog het raden naar. Ghost Recon Breakpoint werd net onthuld en verschijnt op 4 oktober, dus die game is daar niet bij gerekend. Waarschijnlijk gaat het om Watch Dogs 3, dat zich volgens verschillende bronnen afspeelt in Londen en nog dit najaar verschijnt.


Daarnaast zijn er nog geruchten over een nieuwe Assassin’s Creed die zich afspeelt bij de Vikingen, al betwijfelen we ten sterkste dat die game nog voor april 2020 zal verschijnen. Dat we de game te zien krijgen op E3 2019 is zoveel als zeker.

Wat hebben we dan nog? Een nieuwe Prince of Persia? Of misschien toch de comeback van Splinter Cell? Ubisoft liet al weten dat de onthulling van gisteren niet meer dan een grap was. Maar misschien schuilt er toch meer waarheid achter?

Wat denk jij dat het nog kan zijn?

Een reactie achterlaten