fbpx

Ubisoft dropt één uur explosieve gameplay van Far Cry 6

Ubisoft heeft via een livestream maar liefst een uur aan gameplay van Far Cry 6 getoond. Het staat buiten kijf dat het eiland Yara een gigantische open wereld met explosieve fun wordt.

Tijdens de gameplay komt er heel wat aan bod. Zo opent de gameplayvideo met het verkennen van een vijandige outpost en het uitschakelen van de troepen. Daarna worden we getrakteerd op een verhaalmissie. In de game neem je als vrijheidsstrijder de wapens op om je land te bevrijden van de facistische dictator Anton Castillo.


Ook de dierlijke companions die aan je zijde strijden komen in beeld. Zo gaat Dani in de video op pad met de agressieve punkhaan Chicharrón. Wist je trouwens dat je die companions ook andere accessoires kan geven? Yup, allemaal mogelijk.

En last, but not least, krijgen we nog een glimp van de guns & customization. Zo kan je naast traditionele wapens ook aan de slag met heel wat zelfgebouwd wapentuig en backpacks vol artillerie en explosieven.

Ziet er cool uit allemaal, dus zeker even kijken. Wij hebben de game al 6 uur mogen spelen en waren behoorlijk onder de indruk van de shooter.

Far Cry 6 ligt op 7 oktober in de rekken.

Een reactie achterlaten