fbpx

Twitch bant streamer voor live afvuren van pistool

Hoewel iedereen tegenwoordig de supersoldaat uithangt in games, laat je echte vuurwapens toch beter aan de kant liggen. Vooral tijdens het streamen. Het is niet omdat je perfect overweg kan met een pistool in een videogame, dat je in het echte leven ook een pro bent. Iets wat professionele Call of Duty speler Carl Riemer aan den lijve ondervond.

Riemer, lid van SoaR Gaming, was tijdens een recente livestream zijn fans aan het entertainen. Hij had gedronken en was aan het grappen met de live chat, toen hij plots een Glock-pistool oppakte van zijn bureau. ‘Bitch, say I got no money’ zegt om te lachen en haalt tijdens het laden per ongeluk de trekker over. De streamer vuurt tot zijn grote verbazing een kogel af en schiet zijn monitor en een flesje G-fuel morsdood.


Carl Riemer

Riemer zegt dat hij niet wist dat het wapens geladen was. Hoewel er tijdens de tweede laadbeurt duidelijk een kogel uit de laadkamer springt. Twitch reageerde kordaat op het voorval en gaf hem een schorsing van onbepaalde duur. Ook bij SoaR keurden ze zijn acties af en werd de Amerikaan meteen van het rooster gehaald. Of de sponsoring van G-Fuel blijft lopen, is ook maar de vraag…

Riemer zelf liet al vallen dat het incident behoorlijk dom was en verontschuldigde zich in een YouTube video. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Een reactie achterlaten