fbpx

Twitch Prime breidt uit met maandelijks gratis games

Je leest het goed: Twitch biedt vanaf deze week gratis games aan via de service Twitch Prime. Om lid te worden van de service, moet je jouw Amazon Prime-account linken aan dat van de streamingdienst. De gratis games komen vanaf 15 maart naar de service.

Het aanbieden van ‘gratis games’ bij een premiumdienst is geen nieuw fenomeen. Microsoft en Sony doen het al jarenlang met Xbox Live en PlayStation Plus. Blijkbaar wil Twitch Prime wat extra klanten naar zich toetrekken door de service uit te breiden. De maandelijkse selectie bestaat uit gratis pc-games, dus PS4- en Xbox One-spelers moeten niet hopen op een extra gratis spelletje.


De line-up voor maart bestaat uit Superhot, Oxenfree, Shadow Tactics, Mr. Shifty en de strategy-RPG Tales van Candlekeep: Tomb Annihilation. De games voor april zijn trouwens ook al onthuld: Tales from the Borderlands, SteamWorld Dig 2, Tokyo 42, Kingsway en Dubwars. Hoe je toegang krijgt tot deze selectie games, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk moet je de Twitch Desktop App installeren.

1

Een reactie achterlaten