fbpx

Tweede uitbreiding van Nioh komt eraan

De tweede uitbreiding van Nioh, die luistert naar de naam Defiant Honor, verschijnt op 25 juli. Dat heeft ontwikkelaar Team Ninja bekendgemaakt.

Defiant Honor brengt een nieuwe omgeving naar de game, samen met een compleet nieuw wapen, nieuwe uitrusting, een gaurdian spirit, dodelijke vijanden en extra sub-missies.


De dlc speelt zich af in het winterse landschap van het Osaka-kasteel, dat gebaseerd is op een historische burcht. Volgens gameregisseur Tom Lee was de vesting, die dateert uit de Sengoku era, reusachtig en was ze enorm moeilijk te belegeren.

Verder brengt de uitbreiding ook een nieuwe moeilijkheidsgraad naar de game. Het is nog niet duidelijk of de game daardoor makkelijker of moeilijker wordt, al zouden beiden opties wel handig zijn. Momenteel zijn er slechts 2 moeilijkheidsgraden, al moet je de campaign volledig uitspelen om The Way of the Strong te unlocken.

De Defiant Honor uitbreinding ligt dus van 25 juli in de schappen van je favoriete digitale gamestore. De uitbreiding vliegt over de toog voor € 9,99.

Een reactie achterlaten