fbpx

Tweede uitbreiding Destiny 2 verschijnt in mei

Bungie heeft bekendgemaakt dat de tweede uitbreiding van Destiny 2, die de naam Warmind krijgt, vanaf 8 mei in de digitale rekken ligt. De expansie maakt deel uit van de development roadmap voor de game, die ook alle extra dlc voor seizoen 3 en 4 van Destiny 2 uit de doeken doet.

Warmind is de debuut-dlc voor seizoen 3 en verwijst vermoedelijk naar het personage van Charlemagne of zelfs de A.I. Rasputin, die al een grote rol speelde in de eerste game. De uitbreiding stuurt je naar exotische locaties en laat je nieuwe vijanden bevechten. Met natuurlijk een overload aan vette loot en coole avtiviteiten als gevolg. Gameplaybeelden van de uitbreiding zijn er nog niet, al belooft Bungie een hoop nieuwe info tijdens een livestream op 24 april.


Tijdens seizoen 3 wil Bungie ook een update invoeren voor de manier waarop nieuwe content wordt toegevoegd aan de Crucible, de competitieve multiplayer van Destiny 2. Nieuwe maps zullen niet meer achter een paywall zitten. Zowel de maps van Warmind als die van Curse of Osiris zullen dus opduiken in de playlists van Quickplay, Competitive, Trials of the Nine, Iron Banner en in wekelijkse rotaties zoals Rumble en Mayhem. Wel een kanttekening, want als je een private match met je maten wil spelen, moet je de uitbreiding uiteraard wel gekocht hebben.

Sinds de release van de game wordt Bungie bedolven onder loeiharde kritieken, maar de roadmap hieronder toont aan dat de ontwikkelaar in ieder geval mooie plannen heeft, die het gros van de problemen kunnen oplossen. Zo worden Exotics helemaal herwerkt en krijgen we ook multiplayer rankings per seizoen. Meer in het overzicht hieronder!

https://i0.wp.com/cdn.vox-cdn.com/thumbor/Oo6BAhLlcl8UDn7Tq9A_bu9sdaE=/0x0:1920x1080/920x0/filters:focal(0x0:1920x1080)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/10634437/D2_Development_Roadmap_4_10_3.jpg?ssl=1

Een reactie achterlaten