fbpx

Turok maakt comeback met Escape from the Lost Valley

Goed nieuws voor fans van Turok, want de reeks maakt een comeback met Turok: Escape from the Lost Valley. Al is de nieuwste telg in de franchise tamelijk verrassend. Geen brute dinojager, geen badass shotgun of bloederige confrontaties met reptielen. Wel een schattige platformer waarbij je dino’s met je pijl en boog moet bestoken.

Hoewel wij de klassieke Turok verkiezen, moet het gezegd: de art-style in deze game is zeker niet mis. Hoe kwam die tot stand? Tijdens de Universal Gamedev Challenge daagde het productiehuis verschillende indie ontwikkelaars uit om een game te maken met enkele bekende namen uit de stal van Universal. Onder meer Voltron, Battlestar Galactica en Back to the Future passeerden de revue.


Blijkbaar moet ook deze Turok-game een indruk nagelaten hebben op de hoge bras bij Universal, want enkele dagen verscheen-ie op Steam, met een release gepland voor 25 juli.

Geen idee of de game de komst van een triple-A-Turok inluidt, maar het is duidelijk dat Universal de merknaam nog niet vergeten is.

Een reactie achterlaten