fbpx

Tomb Raider Trilogie is nu gratis in de Epic Game Store

TR trilogie

Als je een intens en kosteloos avontuur wil beleven met Lara Croft, rep je best je kont naar de Epic Games Store. De concurrent van Steam geeft de drie games van de Tomb Raider Survivor Trilogy gewoon gratis weg. Het gaat om de complete edities, dus inclusief alle uitbreidingen en dlc.

De gratis trilogie is onderdeel van Epic Games’ najaarsactie waarbij er elke dag gratis pc-games te rapen vallen. Tijd om te twijfelen is er niet: je kan de drie Tomb Raider-games maar tot 6 januari claimen. Vanaf die datum krijgen ze hun oude prijs weer terug.


Cool is dat Epic Games zowel Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider als complete edities weggeeft. Alle uitbreidingen en dlc items zitten dus in het pakket.

In de Survivor Trilogie beleef je de avonturen van een jonge Lara Croft op zoek naar oude beschavingen. En dat leidt tot de ontdekking van eeuwenoude, mysterieuze krachten. Wat tot drie keer toe garant staat voor een avontuur vol denderende actie. Zeker binnenhalen dus.

Een reactie achterlaten