fbpx

Toad uit Mario-games trending door Trump affaire

Toad

Het was een bewogen week voor Nintendo-fans. De immer vrolijke Toad uit de Mario-games, werd door het slijk gehaald door pornoster Stormy Daniels die ooit nog het bed deelde met Donald Trump. In haar boek die ze volgende maand uitbrengt bespreekt ze uitgebreid haar affaire met de Amerikaanse president en er blijven geen details gespaard. Zo zou Trumps penis volgens Daniels ‘eruitzien als het kleine personage uit Mario Kart’. En dat zorgt voor heel wat reactie.

Als voorproever voor het boek van Stormy Daniels, plaatste de Britse krant The Guardian een quote van de actrice. Die luidde als volgt:


“He knows he has an unusual penis. It has a huge mushroom head. Like a toadstool… I lay there, annoyed that I was getting fucked by a guy with Yeti pubes and a dick like the mushroom character in Mario Kart.”

De uitspraak lokte op Twitter heel wat reactie uit. Enerzijds om er nog een schepje bovenop te doen, anderzijds om steun te betuigen aan Toad. In ieder geval stond Toad enorm in de spotlight

Nintendo heeft helaas nog niet gereageerd op de situatie. Of er een reactie van Trump komt? Waarschijnlijk wel: ‘fake news’.

Een reactie achterlaten