fbpx

The Tomorrow Children wordt free-to-play

Sony brengt goed nieuws over The Tomorrow Children: de indiegame zal gratis te spelen zijn op de PlayStation 4. Wie de PlayStation exclusive een maand vroeger wil spelen, moet daarvoor wel een aantal euro’s neerleggen.

De vroege vogels die twintig euro voor het Founders Pack neertellen, kunnen op 6 september aan de slag met de game. Voor dat geld krijgen ze niet alleen vervroegde toegang, maar ook enkele exclusieve extra’s:


  • Bourgeoisie papers: je wordt een inwoner van The Void. Dankzij deze status krijg je het privilege om verschillende structuren en items te bouwen in je eigen stad. Daarbovenop krijg je toegang tot nieuwe tools en mag je jouw eigen huis neerpoten. Het geeft ook vijf free-to-play invitaties die je mag weggeven aan je vrienden.
  • Lv1 Arms License: je krijgt toegang tot exclusieve en betere wapens bij de wapenshop in je dorp. De wapens zijn aan te schaffen met het geld dat je verdient in de game.
  • Lv1 Tools License: je krijgt toegang tot betere gereedschappen. De tools zijn net als de wapens aan te schaffen met het geld dat je verdient in de game.
  • Eagle Corp. Jetpack: dit high-end Black Market item brengt jou naar hogere oorden. Hierdoor kan je naar eilanden vliegen waar je grondstoffen kan ontginnen en zoeken naarverborgen items.
  • Speciaal kostuum Miner Gear
  • Een exclusief PSN avatar pakket dat bestaat uit drie exclusieve avatars die alleen verkrijgbaar zijn met het Founders Pack.
  • Duizend Freeman Dollars: met deze munteenheid uit de game kan je verschillende wapens, tools en andere items aanschaffen. Deze premium munteenheid staat los van het geld dat je verdient door het voltooien van taken.

Het Founders Pack zal later vervangen worden door het Frontier Pack waarover later meer details volgen.

Een reactie achterlaten