fbpx

The Terminator komt naar Ghost Recon: Breakpoint

Ubisoft heeft de handen in elkaar geslagen met StudioCanal om een van ’s werelds meest iconische bad guys naar Ghost Recon: Breakpoint te brengen. Yup, dankzij een in-game event mag je het opnemen tegen The Terminator. Hasta la vista, baby!

In The Terminator in-game event, dat zowel solo als in co-op speelbaar is, nemen spelers het op tegen de gevaarlijke T-800-cyborg uit de toekomst. Speciaal voor het event zijn twee compleet nieuwe missies ontworpen, die zich afspelen op een onbekende locatie in Auroa. Jouw opdracht? Rasa Aldwin, een vrouw uit de toekomst, redden en samenwerken met haar om de plannen van The Terminator te dwarsbomen. Vergelijkbaar met Sarah Connor dus…


Cool is dat de missies ook na het evenement speelbaar blijven, zodat je op T-800’s kan blijven knallen. Wie de missies gedurende het live-event – van 29 januari tot 6 februari – voltooit, wordt beloond met coole items, zoals de iconische Punk-outfit uit de film en zelfs wapens en voertuigen gebaseerd op het Terminator-universum. Daarnaast zijn er nog The Terminator-packs, waarmee je jouw Ghost kan uitdossen als The Terminator of Kyle Reese uit de films.

Zeker afzakken naar Auroa dus, want een Terminator kan je niet zomaar los laten rondlopen.

Een reactie achterlaten