fbpx

The Outlast Trials gaat vanaf 18 mei in early access

The Outlast trials

Ontwikkelaar Red Barrels heeft bekendgemaakt dat The Outlast Trials vanaf 18 mei in early access gaat. De horrorgame is te spelen via Steam en de Epic Games Store, en komt later ook naar consoles.

The Outlast Trials speelt zich af tijdens de begindagen van de Koude Oorlog. Jij speelt een gevangene uitgeleverd aan de Murkoff Corporation die allerlei experimenten rond hersenspoeling en mind control moet ondergaan.


In naam van de wetenschap word je uithoudingsvermogen, geestestoestand en morele kompas getest. Of je er levend uitkomt, valt nog te bezien. Al zal je ongetwijfeld genoeg intense momenten beleven.

The Outlast Trials is de derde game in de horrorserie en voegt een extra dimensie aan zijn formule toe: dit keer wordt je niet alleen in de duistere testkamers van Murkoff Corp. gegooid. Je kan de game in online co-op spelen, al gaat het er lichtjes anders aan toe. Ook je online vrienden zijn namelijk proefkonijnen en of je die kan vertrouwen wanneer zijn of haar leven op het spel staat? Dat is een andere vraag…

Om de aankondiging van de early access release te vieren, zwierden de jongens van Red Barrels nog een coole video online. Daarin zien we allerlei stemacteurs die hun best doen om de geluiden van The Outlast Trials tot leven te brengen. Best grappig, al staat er ons duidelijk heel wat fucked-up zooi te wachten in de game.

Een reactie achterlaten