fbpx

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 details gelekt

Zelda The Master Trials

Update: de post is ondertussen verwijderd op 4chan. Misschien werd het de klokkenluider te heet onder de voeten toen het gerucht massaal gedeeld werd?

Tijd voor alweer een sappig (maar niet-verifieerbaar) gerucht van het 4chan-forum. Deze keer over The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. Nintendo kondigde de sequel al aan op E3 2019, maar de eerste gameplay-details en officiële titel zouden nu ook opgedoken zijn.


De eigenlijke titel van Breath of the Wild 2 is The Legend of Zelda: Bond of the Triforce. De game zou binnenkort onthuld worden tijdens een nieuwe Nintendo Direct.

In Bond of the Triforce zou de speler in Dungeons kunnen wisselen tussen Link en Zelda, terwijl Link het enige speelbare personage is in de open wereld. Link belichaamt natuurlijk het traditionele vechterstype van de twee. Zelda krijgt daarentegen een ondersteunende rol en zou Link in de open wereld kunnen bijstaan met coole magie, zoals de kracht om het weer te veranderen.

Dieren spelen een grotere rol dan in de eerste game. Zo zou je een beer als mount kunnen gebruiken. Daarnaast introduceert de game nieuwe vijanden, voorwerpen, wapens en meer. Tot de nieuwe wapens behoren onder meer de katapult en een zeis-achtig wapen, waarmee je meerdere vijanden tegelijk kan bestrijden. Cool is ook de aanwezigheid van een magie-balkje. Of die voor de magische krachten van Zelda is, of ook door Link gebruikt kan worden, is onduidelijk.

Zonder officiële bevestiging van Nintendo blijft dit uiteraard een gerucht. Al klinken de bovenstaande details niet al te vergezocht, vooral als we de teaser in het achterhoofd houden. Daarin verkenden Link en Zelda ook samen een dungeon en wekten ze per abuis Ganon.

Een reactie achterlaten