fbpx

The Last of Us seizoen 2 wordt mogelijk uitgesteld

TLoU

Door de aanhoudende staking van acteurs en schrijvers in Amerika, missen talloze aankomende projecten mogelijk hun releasedatum. Eentje daarvan is het tweede seizoen van HBO-serie The Last of Us. Hoewel showrunner Craig Mazin het script van de eerste episode afgewerkt heeft, weet hij niet wanneer de rest van het seizoen gepend wordt.

Mazin maakte het nieuws bekend via Deadline. Zo meldde hij dat het script van de eerste aflevering ingediend werd net voor de staking van kracht ging. Ook heeft hij een algemeen idee van het volledige tweede seizoen. Helaas zijn er geen schrijvers meer aan het werk.


Gezien het schrijfwerk op dit moment stil ligt, is het mogelijk dat de uiteindelijke releasedatum van de serie ook opschuift. Het tweede seizoen van The Last of Us staat gepland voor 2025, maar het is niet zeker of de serie die deadline haalt.

Mazin vindt de staking dan ook behoorlijk stresserend, aangezien ze de deadline heel wat krapper maakt. Als er iets positief uit de bus komt, zal hij zich meteen terug aan het werk zetten om ervoor te zorgen dat het tweede seizoen de releasedatum haalt.

Een reactie achterlaten