fbpx

The Journey komt terug naar FIFA 18

Vorig jaar introduceerde EA The Journey in FIFA 17, een volwaardige verhaalmode in een voetbalgame. Die krijgt nu een vervolg in FIFA 18. In The Journey: Hunter’s Return, speel je opnieuw als het fictieve, Engelse voetbalfenomeen Alex Hunter. Alles draait nu rond 1 vraag: blijft hij bij zijn Engelse club of verlaat hij misschien de Premiere League? In de trailer zien we alvast truitjes van Chelsea en van het Amerikaanse L.A. Galaxy. Misschien trek je dit jaar naar de VS om in de Major League Soccer te spelen.

Customization speelt nu een grote rol. Je kan Alex Hunters uiterlijk aanpassen naar jouw zin. Zin in een nieuw kapsel of enkele tattoo’s? Dat kan volledig. The Journey zal uit 6 grote hoofdstukken bestaan. Gaandeweg ontmoet je grote voetbalsterren zoals Cristiano Ronaldo. De trailer voor de verhaalmodus doet vermoeden dat we onze Belgische vriend Kevin De Bruyne ook zullen tegenkomen.


FIFA 18 verschijnt op 29 september op PS4, Xbox One en PC. Versies voor PS3, Xbox 360 en Nintendo Switch verschijnen ook die dag, maar krijgen geen verhaalmode.

Een reactie achterlaten