fbpx

The Crew 2 scheurt op 29 juni naar jouw scherm

The Crew 2 stond oorspronkelijk gepland voor 16 maart, maar Ubisoft liet in december weten dat de racer die datum niet zou halen. Volgens ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower was het uitstel broodnodig om de kwaliteit van het spel op te krikken naar een hoger niveau. Vanaf 29 juni kan je opnieuw de straten van Noord-Amerika onveilig maken.

Nieuw aan The Crew 2 is de introductie van de motoren, boten en vliegtuigen. Jouw ultieme doel? De motorsport domineren zowel te land, ter zee als in de lucht. Elke categorie komt met een uitgebreid aanbod aan voertuigen en geeft de speler vier verschillende motorsportfamilies: street racing, off-road, pro racing en freestyle racen.


Wil je nu al jouw collectie voortuigen voor The Crew 2 aanleggen? Dan moet je de maandelijkse uitdagingen in The Crew 1 spelen. Door het vervolledigen van deze missies kan je tot 19 voertuigen voor het nieuwe deel ontgrendelen, waaronder exclusieve watervoertuigen.

The Crew 2 ligt vanaf 29 juni in de rekken voor PS4, Xbox One en pc. In de loop van de komende maanden wordt er een bèta gehouden voor de racer. Registreren kan nu al via de officiële website. Meer details over de proefversie volgen op een later tijdstip.

Een reactie achterlaten