fbpx

Techland lost meer details van Dying Light 2

In een nieuwe video heeft ontwikkelaar Techland een heleboel details gelost van Dying Light 2. Net als de vorige keer krijgen we helaas geen nieuwe gameplay te zien (daarvoor is het nog wachten tot E3), maar geeft de developer antwoord op de vragen van fans.

De Ask Me Anything video levert enkele interessante weetjes op. Zo speelt dit vervolg zich 15 jaar na de eerste game af, speel je als het nieuwe personage Aiden Caldwell en zal je geen enkel personage uit het origineel tegen het lijf lopen. Spelers zullen wel tal van verwijzingen naar de eerste game vinden, maar verder is er weinig verband op verhalend vlak.


Het verhaal van deze openwereldgame wordt beïnvloed door de keuzes die je maakt. Je moet allianties aangaan, vriendschappen sluiten en tussen het afslachten/wegrennen van zombies door is er ook tijd en ruimte voorzien voor wat romance.

Daarnaast geeft de ontwikkelaar meer uitleg over de vijanden die de map zullen bevolken. Je moet het niet alleen opnemen tegen duizenden zombies, maar ook tegen twee nieuwe facties: de Peacekeepers en de Survivors. Check de video dus zeker als je wat meer te weten wil komen.

Dying Light 2 is al jaren in ontwikkeling voor zowel de huidige als next-gen hardware. Er wordt verwacht dat de makers eindelijk de releasedatum op E3 zullen bekendmaken.

Een reactie achterlaten