fbpx

Team Invader wenst je prettige feesten

Bij Invader is de kerstkalkoen ondertussen al verorberd, maar dat weerhoudt ons niet om jullie alsnog prettige feesten te wensen! Al willen we toch ook even terugblikken op 2018, want was het een geweldig gamejaar! Denk maar aan toppers zoals God of War, Red Dead Redemption 2, Spider-Man, Octopath Traveler, Dragon Ball FighterZ, Super Smash Bros. Ultimate en veel meer.

Komend jaar belooft even sterk te worden en steekt van wal met de remake van Resident Evil 2, Kingdom Hearts 3, Anthem én Metro Exodus. En dat is nog maar het begin.


Ook tijdens de feestdagen zullen we jullie voorzien van de coolste weetjes en het leukste nieuws. Om die trend in 2019 gewoon verder te zetten. Want ook volgend jaar zit er een shitload aan onthullingen aan te komen (zei er iemand PS5?).

En net om die reden willen we jullie even bedanken. Voor de dagelijkse bezoekjes aan onze website. Voor de enthousiaste reacties op Facebook. Voor het lezen van al onze artikels. Kortom: omdat jullie gewoon zo’n awesome community zijn.

We wensen jullie alvast prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar. Of je de feestdagen nu doorbrengt met je vrienden, je familie of je collega’s op het werk: geniet ervan!

O ja, voor we het vergeten: laat ons zeker weten welke games jij onder de kerstboom vindt!

REACTIES (2)

  1. grievous444

    prettige feesten naar de Invader crew.

  2. jkampmeijer

    Iedereen een goede jaarwisseling gewenst en al het goeds voor 2019.

Een reactie achterlaten