fbpx

Team Invader wenst je Prettige Feesten

Invader Xmas

Het einde van het jaar is weer aangebroken. Dat betekent cadeautjes krijgen en geven en gezellig rond de kerstboom zitten. Toegegeven, we zijn wat laat, maar we willen jullie toch een vrolijk kerstfeest en alvast een gelukkig nieuwjaar wensen.

Laten we even terugkijken op 2021. Door de maatregelen om het coronavirus in te dijken, werden heel wat games uitgesteld. Met als gevolg dat 2021 niet zoveel releases zag passeren. We kregen vooral de bekende reeksen aangevuld met enkele nieuwkomers.


Het voordeel van zo’n magere oogst in 2021 is natuurlijk dat ons nu een klepper van een gamejaar te wachten staat. Al in de eerste twee maanden van 2022 verschijnen belachelijk veel titels. Denk maar aan Pokémon Legends Arceus, Elden Ring, Horizon Forbidden West en meer.

Maar ook de rest van het nieuwe jaar wordt gevuld met toppers als Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Starfield, Suicide Squad: Kill the Justice League en veel meer. En als alles goed gaat komt ook Marvel’s Spider-Man 2 en God of War Ragnarok in het najaar uit. Als gamers hebben we dus een heleboel titels om naar uit te kijken. Check onze releasepagina als je ons niet gelooft.

Uiteraard staan wij klaar om alle nieuwe games te testen en onze ongezouten mening te geven. Zodat je weet waaraan je je zuurverdiende centen wel of niet moet geven. Daarnaast blijven we ook dagelijkse het heetste gamenieuws brengen op invader.be, de coolste previews en reviews in ons gratis digitaal magazine Invader Magazine, blijven we verdergaan met onze podcast en hebben we al enkele coole giveaways gepland op Instagram.

We kijken we er naar uit om jullie in 2022 allemaal te verwelkomen op onze website. Want zonder onze community zouden we niet zo ver staan. Een dikke merci aan jullie allemaal dus.

Het enige wat ons dan nog rest te zeggen: Santé! And have a good one!

Een reactie achterlaten