fbpx

Tag Heuer en Nintendo lanceren Super Mario smartwatch

Tag Heuer

Nintendo en horlogemaker Tag Heuer hebben de handen in elkaar geslagen om een Super Mario smartwatch te lanceren. Het gaat om een gelimiteerde editie van de Connected Smartwatch van Tag Heuer die je toelaat om de digitale superheld overal mee naartoe te nemen. Enige nadeel? De smartwatch kost je een kleine 2.000 euro.

Positief is dan weer dat de immer vrolijke Super Mario je helpt om meer te bewegen. Zo zal de loodgieter je groeten met een iconische animatie telkens je een deel van je dagelijkse hoeveelheid stappen hebt gezet. Er zijn verschillende animaties. Zo klimt de loodgieter uit een groene pijp, wordt-ie onoverwinnelijk of haalt-ie de overwinningsvlag binnen. Fit met Super Mario dus.


Maar zelfs als je niet om je dagelijkse hoeveelheid stappen geeft, zal je het personage vaak zien. Zo kan je kiezen uit vier verschillende horlogeschermen. Er zijn verschillende variaties van een digitale en analoge klok. Ook op die schermen is Super Mario regelmatig te spotten.

Ook het design zelf is door de Super Mario reeks geïnspireerd. Zo heeft de horloge een iconisch rode armband en vind je de M van Mario op het bedieningsknopje terug.

Wat het OS betreft, is de horloge volgens de fabrikant makkelijk te bedienen. Via de Wear OS krijg je toegang tot Google Assistant en kan je weer-updates of je agenda raadplegen. Verder zijn er nog verschillende Wellness apps of andere toepassingen die je naar keuze installeert.

Op de officiële website van Tag Heuer vind je meer info. Er zijn maar 2000 exemplaren gemaakt, dus wees er snel bij!

100724 tag heuer mario watchfaces

Mario 1

Schermafbeelding 2021 07 15 om 00.52.11

Een reactie achterlaten